[cl-itext texts=”Ben jij sportief en ondernemend?
Beschik jij over management kwaliteiten?
Heb je HBO werk- en denkniveau?
Heb jij het juiste DNA? ” duration=”800″ font_size=”30″ font_size_mobile=”20″ color=”#d9891b” dynamic_color=”#ffffff”]

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN
SPORT MANAGER

Interesse gewekt?

We bieden je de uitdaging om samen met collegae te bouwen aan een ‘Fit’ Fitland. Wil je bij de beste horen en de beste zijn en heb je voldoende lef om deze uitdaging aan te gaan? Dan zijn wij benieuwd naar jouw motivatie en jouw DNA profiel!

  Voorkeur Locatie?

  Jouw functie:

  De sportmanager dient een leider te zijn met ondernemerskenmerken, integer en collegiaal, met voldoende financiële achtergrond. Als sport manager ken je de klappen van de zweep. Je zult samen met de regiomanager een proces vorm geven dat twee speerpunten kent: het ontwikkelen en uitbouwen van de fitness organisatie die noodzakelijk is om Fitland naar behoren te laten functioneren. Het Fitland DNA profiel dient hierbij voorop te staan.

  Je bent medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, vormgeving en uitvoering van het algemeen beleid, zodanig, dat de randvoorwaarden gecreëerd worden om de organisatiedoelstellingen te halen en de gebudgetteerde inkomensstroom te realiseren in samenwerking met de regiomanager. Je staat voor 75% van je uren op de sportvloer, 25% van je uren houd je bezig met management taken. De sportmanager is representatief, enthousiast, klantgericht en commercieel, bezit analytisch vermogen en heeft goede sociale en communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel inzetbaar en bereid om in de avonden, weekenden en op feestdagen te werken.

  Jouw profiel:

  • Beschikt over een HBO werk en denkniveau
  • In het bezit van aanvullende kwalificaties sport en / of management, BHV , ervaring in een leidinggevende functie en in het verzorgen van fitness lessen
  • Uitstekende sociale vaardigheden en een goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Medewerkers kunnen coachen en informeren
  • Ondernemend, klantvriendelijk, nemen van initiatieven, pro actief
  • Kennis van IT toepassingen (met name Microsoft Office applicaties) en financieel management (begrotingen, exploitatieoverzichten en rapportages)
  • Full time beschikbaar
  FITLAND DNA

  Maar Fitland vraagt meer.

  Maar Fitland vraagt meer. Werken bij Fitland betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties: sport, wellness, hotel en restaurant. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af. Uiteraard vind je het fit-aspect belangrijk en wil je fit zijn en blijven, waartoe de mogelijkheid gegeven wordt met een gratis onbeperkt fitness abonnement.

  OVER FITLAND

  Fitland is een landelijke keten met luxe wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Fitland is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer onderwijs, zorg e.a. Naast de 40 sportvestigingen heeft Fitland een aantal bijzondere vestigingen – City Resort – die behalve sportfaciliteiten ook voorzien zijn van wellness, hotels en restaurants. Fitland wil “gezond leven” en “plezier” nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening, vanuit de gedachte dat een verbetering van de Quality of Life de beste basis is voor iedereen.

  Bij fitness centrum Fitland staat functioneel en resultaatgericht trainen centraal. Bewegingen uit het dagelijks leven zoals rennen, duwen, tillen en springen lopen als een rode draad door de trainingen. Onze gemotiveerde fitness instructeurs staan voor de leden klaar om alles uit de training te halen wat er in zit! Een grote functionele trainingsruimte, (Les Mills) groepslessen, persoonlijke begeleiding, uitgebreide krachtapparatuur, sauna en small group trainingen worden aangeboden.