[cl-itext texts=”Wil jij mee bouwen aan onze ICT afdeling?
Heb jij passie voor je vak?
Heb je MBO-4 werk- en denkniveau?
Heb jij een goed analytisch vermogen? ” duration=”800″ font_size=”30″ font_size_mobile=”20″ color=”#d9891b” dynamic_color=”#ffffff”]

WIJ ZIJN OP ZOEK NAAR EEN JUNIOR
SYSTEEMBEHEERDER

Interesse gewekt?

We bieden een afwisselende en zelfstandige job in een dynamische organisatie. Je krijgt volop mogelijkheden voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een leuke en informele omgeving.
Vul bijgaand formulier in, dan nemen wij direct contact met je op.

  Locatie Mill

  Jouw functie:

  Ben jij stressbestendig en lijkt het je een uitdaging mee bouwen aan onze afdeling ICT? Heb jij passie voor je vak is het voor jou de normaalste zaak van de wereld om je kennis update te houden? Lees dan snel verder!

  Wat ga je als Systeembeheerder doen?
  Als Systeembeheerder ben je medeverantwoordelijk voor de ontwikkeling, het onderhoud en het beheer van de technische infrastructuur, het datacommunicatienetwerk, de (externe) netwerkkoppelingen en de computersystemen binnen de gehele Fitland Groep. Ook de overige informatie- en communicatiesystemen zoals de telefooncentrale behoren daartoe. Je behandelt daarnaast ICT-vragen uit de organisatie. Waar nodig adviseer je de ICT Manager over mogelijke escalaties en problemen en los je deze op.

  Het Fitland-netwerk verbindt 45 locaties. We maken gebruik van een hybride omgeving, waarbij je de spil bent tussen het interne netwerk en onze (Cloud) leveranciers. De telefonie verloopt via een VOIP-telefooncentrale, waarbij op termijn vaste en mobiele telefonie wordt geïntegreerd.

  Je werkweek en taken:
  • Telefonische ondersteuning gebruikers;
  • Meldingen oppakken middels ticketsysteem;
  • Adviseren van je collega’s vanuit gebruikers aspecten;
  • Participeren in projecten zoals bijvoorbeeld: camerabewaking en toegangscontrole.

  Jouw profiel:

  Je beschikt over de toewijding en passie om iedere dag weer met volle inzet van jouw kwaliteiten, te werken aan een verdere verbetering van de service van de afdeling ICT. Dat doe je door op de hoogte te zijn van de laatste trends in onze branche. Je haalt voldoening uit technologische oplossingen en daarbij staat de kwaliteit van het werk altijd voorop. Uiteraard heb je sterke adviesvaardigheden en een goed analytisch- en probleemoplossend vermogen.
  Als succesvolle (Junior) Systeembeheerder vinden wij het belangrijk dat je meebrengt:
  • Mbo-niveau 4, opleiding met een sterk ICT component;
  • 2-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie;
  • Kennis van ICT-processen, als ook kennis van MS Windows infrastructuur;
  • Goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

  Wat bieden wij jou?

  Een afwisselende en zelfstandige job in een dynamische organisatie. Je krijgt volop mogelijkheden voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling in een leuke en informele omgeving. Daarnaast bieden wij jou:
  • Een marktconform salaris aangevuld met secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Laptop en mobiele telefoon;
  • Een gratis een abonnement voor onbeperkt sporten of korting hierop voor oproepers of kleinere contracten;
  • Een aantrekkelijke korting op onze producten: hotel, restaurant en wellness;
  • 1.600 leuke, enthousiaste en gedreven collega’s.

  FITLAND DNA

  Maar Fitland vraagt meer.

  Maar Fitland vraagt meer. Werken bij Fitland betekent met bevlogenheid en samen met topteams in het land werken aan ontwikkelingen en verbeteringen van onze productcombinaties: sport, wellness, hotel en restaurant. Om als professional in onze organisatie te werken ben je in het bezit van bijzondere kwaliteiten of zoals wij zeggen: je moet beschikken over het Fitland DNA. Als Fitlander bezit je de bijzondere eigenschap om van het gewone iets bijzonders te maken. Je hebt passie voor je vak, bent ondernemend, neemt initiatief en wacht niet af. Uiteraard vind je het fit-aspect belangrijk en wil je fit zijn en blijven, waartoe de mogelijkheid gegeven wordt met een gratis onbeperkt fitness abonnement.

  OVER FITLAND

  Fitland is een landelijke keten met luxe wellnessresorts, hotels, restaurants en sportcentra. Fitland is een groot voorstander van samenwerking en heeft daardoor ontspannen en bewegen kunnen verbinden met onder meer onderwijs, zorg e.a. Naast de 40 sportvestigingen heeft Fitland een aantal bijzondere vestigingen – City Resort – die behalve sportfaciliteiten ook voorzien zijn van wellness, hotels en restaurants. Fitland wil “gezond leven” en “plezier” nog meer centraal stellen in de missie en de dienstverlening, vanuit de gedachte dat een verbetering van de Quality of Life de beste basis is voor iedereen.

  Onze kernwaarden zijn: inlevingsvermogen, gastvrijheid, teamspirit, passie en commitment. Herken jij je daarin? Ben je iemand die niet bang is voor een uitdaging, zijn/haar grenzen wil verleggen en voel je je prettig in een informele werksfeer? Dan pas jij perfect bij ons!